nakladatel | XYZ |
---|---|
rok vydání | 2019 |
vydání | 1. |
stran | 352 |
ISBN | 978-80-7597-565-2 (váz.) |
Profesionální kuchař Ing. Martin Černohorský v současné době provozuje rodinnou školu vaření CEREXIM v Praze, kde pořádá i kuchařské kurzy pro veřejnost. Nyní se rozhodl podělit o své znalosti v ucelené knize. A jaké jsou její ingredience? Ověřené recepty, zajímavosti z profesionální kuchyně, poutavé fotografie či zábavné ilustrace. Jako nášup dostanete tipy z exotické kuchyně a nádavkem 10 video receptů.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz dále
2019 Stav: Velmi dobrý. Vazba: Pevná bez přebalu
kniha | 329 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
stav: výborný stav
kniha | 200 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 95 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Říčany (Praha-východ) | 0 Kč |
Antikvariát v Říčanech na ulici 17. listopadu 23 |
stav: nová
kniha | 299 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Hostivař (Praha) | 0 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo jednou za cenu 250 Kč.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.