Kniha Japonská kuchyně - Snadno a rychle - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil
nakladatel Esence
rok vydání 2019
vydání 1.
stran 224
ISBN 978-80-7617-448-1 (váz.)

Sedm ingrediencí a tato kniha stačí k tomu, abyste se stali mistry japonské kuchyně! Přiznejme si to: japonské pokrmy vypadají lákavě a omamují barvami a exotickými vůněmi a chutí. Doma se do nich ale pustí jen málokdo; bojíme se, že je jejich příprava příliš náročná, ingredience nedostupné a nákladné. To je ale chyba. Autor této kuchařky, Tim Anderson, nás přesvědčí, že skvostný japonský pokrm můžete vytvořit ze sedmi surovin, které koupíte v každém supermarketu – jestli chcete zajít dál, přikupte dalších deset. Tim Anderson začíná základními omáčkami a marinádami, které „japonizují“ jakýkoliv pokrm, pak přejde k nejoblíbenějším pokrmům, jako je gyoza, suši, yakitori, ramen a tempura. Recepty jsou srozumitelně popsané a označené podle obtížnosti, takže je snadné podle nich vařit a jídlo se vždy povede.


Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(11939)
Říčany
360 Kč

stav: Nová, nečtená

Drobná vada desky, viz foto

kniha 360 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  95 Kč
Zásilkovna  75 Kč
Balíkovna  65 Kč
osobní předání – Říčany (Praha-východ)  0 Kč
Antikvariát v Říčanech na ulici 17. listopadu 23

Sháním tuto knihu

Tuto knihu shání 10 uživatelů

Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Historie prodejů

Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 17krát.

Komentáře

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy



Související knihy