nakladatel | OSSIS |
---|---|
rok vydání | 2015 |
vydání | 2. |
stran | 300 |
rozměry | 22 cm |
ISBN | 978-80-86659-47-3 (váz.) |
Rozsáhlá 300 stránková kniha, poprvé vydaná v roce 1892 v Koberově edici „Kronika práce, osvěty a průmyslu“, je druhou nejstarší českou tištěnou příručkou technologie masa. Ano, celé technologie masa – od druhů, plemen a nákupu jatečných zvířat, přes jejich ustájení před porážkou k jatečnictví a zpracování vedlejších živočišných produktů, bourání masa, k masné výrobě a konzervování masa i masných výrobků. Vše symbolicky zakončeno statí o úpravě krámu a výlohy. Komplexní dílo, včetně pojednání o chemickém složení tkání, anatomii jatečných zvířat a veterinárně-hygienických aspektech zpracování masa.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.