Lucy Knox & Keith Richmond ; [z anglického originálu ... přeložil Ondřej Šanca]
nakladatel | Rebo |
---|---|
rok vydání | 2001 |
vydání | 1. vyd. |
jazyk | česky |
místo | Čestlice |
stran | 256 |
rozměry | 31 cm |
poznámka | barev. il. |
ISBN | 80-7234-211-8 (váz.) |
Hovězí, telecí, jehněcí, skopové a vepřové maso Zvěřina, drůbež Pštrosí a klokaní speciality, exotické druhy masa Více než 100 tradičních i současných receptů Praktické tipy pro nákup, opracování, přípravu a vaření
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz dále
2001 Stav: Dobrý, zašpiněná obálka. Vazba: Pevná s obálkou
kniha | 109 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
stav: jako nová
kniha | 99 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 95 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 2krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.