Cosima Bellersen Quirini, překlad Helena Piková, překlad Martina Hezká
nakladatel | Profi Press |
---|---|
rok vydání | 2015 |
vydání | 1. |
stran | 283 |
rozměry | 28 cm |
ISBN | 978-80-86726-73-1 (váz.) |
Jak si připravit z vlastních surovin domácí salám, sýr či upéct chleba nebo zpracovat úrodu ovoce a zeleniny? Provozujete agroturistiku a chcete nabídnout něco nového pro své klienty? V této publikaci naleznete spoustu receptů a netradičních nápadů. Inspirujte se více než 650 recepty a jejich variacemi, praktickými radami a tipy, jak vše doma připravit. Jde to lépe, než byste čekali.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.
Děkujeme, váš podnět byl předán správcům databáze.