Cosima Bellersen Quirini, překlad Helena Piková, překlad Martina Hezká
nakladatel | Profi Press |
---|---|
rok vydání | 2015 |
vydání | 1. |
stran | 283 |
rozměry | 28 cm |
ISBN | 978-80-86726-73-1 (váz.) |
Jak si připravit z vlastních surovin domácí salám, sýr či upéct chleba nebo zpracovat úrodu ovoce a zeleniny? Provozujete agroturistiku a chcete nabídnout něco nového pro své klienty? V této publikaci naleznete spoustu receptů a netradičních nápadů. Inspirujte se více než 650 recepty a jejich variacemi, praktickými radami a tipy, jak vše doma připravit. Jde to lépe, než byste čekali.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: Jako nová
kniha | 200 Kč |
prodejce nenabízí zaslání žádným dopravcem | |
osobní předání – Dejvice (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Motol (Praha) | 0 Kč |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.