nakladatel | Slovart |
---|---|
rok vydání | 2016 |
vydání | 1. |
jazyk | česky |
stran | 320 |
ISBN | 978-80-7529-203-2 |
Autoři této knihy Yotam Ottolenghi a Sami Tamimi vyrůstali v 70. až 80. letech minulého století v Jeruzalémě, aniž by se znali. Yotam žil v židovské čtvrti na západě tohoto starobylého města, Sami v jeho arabské čtvrti na východě. Setkali se v Londýně roku 1999 a stali se z nich obchodní partneři ve firmě Ottolenghi, která mimo jiné provozuje restaurace a lahůdkářství. Jejich zážitky z dětství jim po čase posloužily jako inspirace při psaní této knihy. Tradiční recepty upravili tak, aby vyhovovaly životnímu stylu a chutím současných kuchařů a strávníků. Kniha je napsána jako pocta městu, kde se setkává mnoho kultur a také mnoho kuchyní z různých částí světa. Obsahuje 120 receptů na přípravu zajímavých pokrmů ze zeleniny, luštěnin i masa, ale i dezertů, vybraných autory...
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: zcela nová
kniha | 390 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Nusle (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Prosek (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Staré Město (Praha) | 0 Kč |
Prosek - okolí stanice Českolipská, případně u metra Střížkov; Nusle - okolí stanice Horky; Vysočany - okolí stanice Vysočanská; Staré Město - okolí metra Staroměstská či Náměstí Republiky/Můstek; Nové Město - Karlovo náměstí (Moráň) či I. P. Pavlova občas také možné předání v Karlových Varech V případě potřeby je předání možné v celém širším centru Prahy či kdekoliv poblíž stanic metra, záleží na domluvě. Upozornění: na Vaše zprávy mohu reagovat až po zaplacení objednávky |
stav: Nová - super stav.
kniha | 450 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Malá Strana (Praha) | 0 Kč |
stav: velmi dobrý
kniha | 350 Kč |
Zásilkovna | 80 Kč |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo jednou za cenu 300 Kč.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.