nakladatel | Prakul Production |
---|---|
rok vydání | 2014 |
vydání | 1. |
místo | Praha |
stran | 176 |
rozměry | 31 cm |
ISBN | 978-80-87737-15-6 (váz.) |
Po obrovském úspěchu jeho předcházejících knih Klenoty evropské kuchyně, Kouzlo kuchyně Čech a Moravy a Poklady klasické české kuchyně si bere na paškál dnešní uspěchanou dobu. V knize SNADNO & RYCHLE nabízí čtenářům 111 receptů, které mají jedno společné - jídla připravíte rychle. Recepty nejsou složité a vycházejí z běžně dostupných surovin. Hlavní důraz je kladen na rychlost přípravy. SNADNO & RYCHLE Romana Vaňka je ideální kuchařka pro všchny, kdo chtějí vařit a přitom mají málo času. Zároveň uspokojí každého milovníka dobrého jídla a s její pomocí zvládnou uvařit i začátečníci. Recepty jsou popsány srozumitelně a krok za krokem vám vysvětlí, jak na to. 111 receptů je rozděleno do devíti kapitol a nechybí ani fotografie, kterých v knize SNADNO & RYCHLE najdete více než dvě stovky.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: jako nova
kniha | 300 Kč |
prodejce nenabízí zaslání žádným dopravcem | |
osobní předání – Bystrc (Brno, okr. Brno-město) | 0 Kč |
stav: nová
kniha | 300 Kč |
prodejce nenabízí zaslání žádným dopravcem | |
osobní předání – Bystrc (Brno, okr. Brno-město) | 0 Kč |
stav: 1x prolistovaná
Jedná se o vydání r. 2016
kniha | 350 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 88 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
stav: Odřené rohy a spodní a horní hrany hřbetu
Zvlněné stránky
kniha | 200 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 94 Kč |
stav: pěkná, použitá
první dotisk prvního vydání
mírně ohmataná bílá obálka,
velká těžká kniha
kniha | 188 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
stav: Nová
kniha | 279 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 94 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Kdyně (Domažlice) | 0 Kč |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 49krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.