nakladatel | Fontána |
---|---|
rok vydání | 2014 |
vydání | 1. |
jazyk | česky |
stran | 264 |
ISBN | 978-80-7336-754-1 |
Autor předkládá nejnovější vědecké a lékařské poznatky o léčivých vlastnostech medu - mezi nimiž figuruje práce Katedry výzkumu medu na University of Waikato z Nového Zélandu - a zkoumá široké spektrum jeho medicínského využití. Tyto léčebné recepty a metody můžete bezpečně praktikovat doma, ale zcela jistě zaujmou také některé kvalifikované poskytovatele zdravotní péče. Autor do knihy zahrnul rozsáhlý výběr medových receptur, se kterými můžete léčit běžné zdravotní problémy - od popálenin, zánětu spojivek a vředů po zubní kazy, cukrovku a cystickou fibrózu. Objasňuje rovněž psychologické důsledky, proč je med tak účinný při léčbě chorob rezistentních vůči antibiotikům, aniž by způsoboval vedlejší účinky, jako i schopnost medu hubit E. coli a „superbrouky“typu MRSA – zlatý stafylokok. Čerpá ze staletých prověřených lidových receptů i historických materiálů a současně se zaměřuje na posvátnou roli včel ve starověkém Egyptě a dalších kulturách. V závěru pak rozebírá novodobý problém CCD – syndrom zhroucení včelstev – a seznámí čtenáře s užitečnými metodami na ochranu našich vzácných úlů.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: pěkná, zachovalá, neočtená, viz. níže
desky zachovalé, insignie knihovny, vazba v pořádku, stránky pěkné, neočtené, zažloutlá ořízka. Kniha vypadá zánovně.
kniha | 130 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 82 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
Balíkovna | 69 Kč |
stav: nová
Kniha je brožovaná, originál zabalená v igelitu.
kniha | 169 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 89 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
Balíkovna | 69 Kč |
stav: velmi dobrý
kniha | 125 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 85 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Vnitřní Město (Písek) | 0 Kč |
Písek Antikvariát U Slona |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.