nakladatel | Euromedia |
---|---|
rok vydání | 2013 |
vydání | 1. |
jazyk | česky |
stran | 216 |
rozměry | 170x235 |
poznámka | Ikar |
ISBN | 978-80-249-2258-4 |
Více než 200 receptů české kuchyně, které musíte ochutnat. Autorka se věnuje čisté, moderní a kultivované kuchyni. Jídlo prezentované na talíři by mělo podle ní působit jako výtvarné dílo. Miluje vymýšlet úpravy tradičních, klasických a nezřídka polozapomenutých návodů podle současných požadavků moderní stravy. Kniha obsahuje polévky, vaječné pokrmy, pomazánky pro každého strávníka, recepty pro chřestovou sezonu, zeleninová jídla, atraktivní saláty, pokrmy z hub, mnoho jídel na oběd i večeři, palačinky, dezerty a moučníky, jimž neodoláte.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: velmi dobrý
roh zadní strany obalu poškozen , přední strana je v pořádku
kniha | 99 Kč |
Zásilkovna | 89 Kč |
osobní předání – Blatec (Olomouc) | 0 Kč |
osobní předání – Olomouc | 0 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 2krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.