Kniha Uzení pro labužníky - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil
nakladatel Grada
rok vydání 2017
vydání 1.
jazyk česky
stran 128
rozměry 23,5 cm
ISBN 978-80-271-0533-5 (brož.)

Uzení potravin má dlouhou tradici.Touto metodou se provádí aromatizace a prodloužení trvanlivosti nejen u klasických surovin, jako jsou maso a ryby, ale chuť se tak dá zjemnit rovněž u soli, vajec, chleba, ovoce, zeleniny, sýra, ořechů, bylinek, a dokonce i sladkostí. A pokud jste si až do dnešního dne mysleli, že udit se dá jen v udírnách, pak se můžete inspirovat celou řadou nápadů, které ve své knize představuje všem milovníkům experimentování a kutilům autorka Cosima Bellersen Quirini. K uzení totiž mohou posloužit i gril, pánev wok, stolní udírna, zakuřovací poklop, trouba nebo plechová dóza od sušenek. Najdete zde nejdůležitější informace o uzení studeným, teplým a horkým kouřem i přehled správného vybavení a vhodného materiálu na uzení. A také to nejpodstatnější – více než 200 originálních i tradičních receptů na přípravu prvotřídních pochoutek.


Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(1693)
150 Kč

stav: běžné opotřebení, v dobrém stavu

kniha 150 Kč
Zásilkovna  75 Kč
Balíkovna  65 Kč
(12)
159 Kč

stav: Hezká

kniha 159 Kč
Zásilkovna  79 Kč
(2022)
Dejvice
175 Kč

stav: výborný

kniha 175 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  75 Kč
Zásilkovna  75 Kč
Balíkovna  65 Kč
osobní předání – Dejvice (Praha)  0 Kč
(47)
120 Kč

stav: jako nová

kniha 120 Kč
Zásilkovna  79 Kč
(4023)
Vršovice
269 Kč

stav: nová-nečtená

100% stav

kniha 269 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  89 Kč
Zásilkovna  89 Kč
osobní předání – Vršovice (Praha)  0 Kč
Kodaňská ul., Praha 10, v pracovní dny 8-16,30h

Sháním tuto knihu

Tuto knihu shání 2 uživatelé

Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Komentáře

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy



Související knihy