Cosima Bellersen Quirini, překlad Jitka Koubková
nakladatel | Grada |
---|---|
rok vydání | 2017 |
vydání | 1. |
jazyk | česky |
stran | 128 |
rozměry | 23,5 cm |
ISBN | 978-80-271-0533-5 (brož.) |
Uzení potravin má dlouhou tradici.Touto metodou se provádí aromatizace a prodloužení trvanlivosti nejen u klasických surovin, jako jsou maso a ryby, ale chuť se tak dá zjemnit rovněž u soli, vajec, chleba, ovoce, zeleniny, sýra, ořechů, bylinek, a dokonce i sladkostí. A pokud jste si až do dnešního dne mysleli, že udit se dá jen v udírnách, pak se můžete inspirovat celou řadou nápadů, které ve své knize představuje všem milovníkům experimentování a kutilům autorka Cosima Bellersen Quirini. K uzení totiž mohou posloužit i gril, pánev wok, stolní udírna, zakuřovací poklop, trouba nebo plechová dóza od sušenek. Najdete zde nejdůležitější informace o uzení studeným, teplým a horkým kouřem i přehled správného vybavení a vhodného materiálu na uzení. A také to nejpodstatnější – více než 200 originálních i tradičních receptů na přípravu prvotřídních pochoutek.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: nová-nečtená
100% stav
kniha | 269 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 89 Kč |
Zásilkovna | 89 Kč |
osobní předání – Vršovice (Praha) | 0 Kč |
Kodaňská ul., Praha 10, v pracovní dny 8-16,30h |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.