Dana Carpender, překlad Martina Joujová
nakladatel | Anahita |
---|---|
rok vydání | 2014 |
místo | Praha |
stran | 422 |
rozměry | 22 cm |
ISBN | 978-80-87740-05-7 (brož.) |
Nejžhavější PALEO stravovací systém (známý také jako Caveman) je založený na evoluční biologii a opírá se o lékařský výzkum. Na rozdíl od jiných diet, kde hrozí, že budete jíst chemicky upravené potraviny a umělá sladidla, je PALEO dieta založená na tom, co jedli naši předkové:" maso a ryby" ořechy a semena" volně rostoucí ovoce a zeleninu.Autorka bestsellerů a královna nízko-sacharidového stravování Dana Carpender vás naučí, jak připravit PALEO snadno, rychle a neodolatelně lahodně. V knize najdete 500 snadných PALEO receptů od předkrmů, přes hlavní jídla až k dezertům.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: dobrý stav
kniha | 100 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Strašnice (Praha) | 0 Kč |
stav: Velmi pěkná, jako nová
Kniha ve velmi pěkném stavu. Jeden růžek mírně ohnutý (cca 2mm).
kniha | 160 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 65 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Kamýk (Praha) | 0 Kč |
Možnost předání i na jiném místě na Praze 4 po předchozí domluvě. Případně na lince metra C (Kačerov-Vyšehrad). |
stav: Velmi pěkný. Kniha je používaná.
kniha | 111 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 99 Kč |
Zásilkovna | 88 Kč |
stav: velice pěkná
kniha | 199 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 95 Kč |
Zásilkovna | 82 Kč |
osobní předání – Cheb | 0 Kč |
osobní předání – Mariánské Lázně (Cheb) | 0 Kč |
stav: dobrý
kniha | 150 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 100 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
osobní předání – Liberec XIX-Horní Hanychov (Liberec) | 0 Kč |
dle domluvy na trase Česká Lípa - Liberec |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 4krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.