Kniha Vollständige und genaue Anleitung alle Gattungen Fleisch- und Fastensuppen, Assietten, Rindfleisch, Saucen, Zugemüse, Fleisch- und Fischspeisen jeder Art, Salats und Kompots auf die beste und wohlfeilste Art zu verfertigen - ein sehr nützliches Handbuch für jede Haushaltung - Trh knih - online antikvariát

Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil

von einer wohlerfahrenen Hausfrau nach eigenen vielfachen Proben so genau als möglich beschrieben

? obálka není k dispozici
nakladatel Rudolf Rohrer
rok vydání 1834
vydání 3. Aufl.
místo Brünn
stran 124
rozměry 19 cm

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nikdo nenabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat


Sháním tuto knihu

Tuto knihu zatím nikdo neshání

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Komentáře

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy