nakladatel | Maxdorf |
---|---|
rok vydání | 2013 |
vydání | 1. |
jazyk | česky |
stran | 44 |
rozměry | 148x210 |
ISBN | 978-80-7345-335-0 |
Potravinovou alergií trpí kolem 4 % populace. Jde ale pouze o přepočítanou hodnotu, výskyt je totiž rozdílný pro různé věkové kategorie. Zatímco v dospělosti se setkáme s pravou potravinovou alergií celosvětově kolem 3 %, děti bývají potravinovou alergií postiženy častěji, v prvních třech letech života dokonce až v 8 % případů. Potravinových alergií, a nejen jich, přibývá, odpovědnost přebírá jednak geneticky porouchaná imunita, jednak změněný způsob života. K účinnějšímu pochopení jednotlivých typů potravinových alergií, jejich projevů a způsobech léčby jak pacientem, tak jeho blízkými má přispět právě tato publikace vydaná nakladatelstvím Maxdorf v edici ČIPA.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.