nakladatel | Jota |
---|---|
rok vydání | 2015 |
vydání | 1. |
jazyk | česky |
stran | 728 |
rozměry | 160x230 |
ISBN | 978-80-7462-866-5 |
Julia Childová a Simone Becková přicházejí s pokračováním svého klasického díla. Po vydání dnes velmi uznávané první knihy pilně pokračovaly v práci, bádaly a zkoušely další recepty klasických jídel i francouzské regionální speciality – vařily, radily se, ochutnávaly, zdokonalovaly. Svoje objevy a poznatky sepsaly do druhého svazku, brilantní sbírky receptů, které jednak rozšíří váš kulinářský repertoár, ale hlavně vám umožní postoupit na vyšší úroveň ve studiu umění francouzské kuchyně.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: úplně nová, zabalená
kniha | 300 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 93 Kč |
stav: nová, nečtená
kniha | 320 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 100 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
stav: Nová
kniha | 200 Kč |
Zásilkovna | 89 Kč |
osobní předání – Slatina (Brno, okr. Brno-město) | 0 Kč |
stav: nová, zabalená
sešla se mi 2x, tak jednu prodávám, vhodná i jako dárek, je stále v plastovém obalu
kniha | 300 Kč |
Zásilkovna | 90 Kč |
osobní předání – Moravská Ostrava (Ostrava, okr. Ostrava-město) | 0 Kč |
Forum Nová Karolina |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 31krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.