nakladatel | Euromedia |
---|---|
rok vydání | 2014 |
vydání | 2. |
jazyk | česky |
stran | 760 |
rozměry | 170x235 |
poznámka | Ikar, Cena KK : 349 |
ISBN | 978-80-249-2666-7 |
Již podruhé vychází kompletní „učebnice“ domácího pečení. Kromě klasického chleba nebo ciabatty si připravíte muffiny, challu, pizzu, vícezrnné chleby, žemle, bagely nebo briošky. U každého receptu autorka srozumitelně vysvětlila taje technologie a připojila finesy profesionálů. Nechybějí ani rady, které vyřeší všechny problémy: jak na dokonale vykynutém bochníku utvořit zářezy tak, aby neklesl. Jak odhadnout, kdy je těsto ideálně vykynuté. Jak poznat, kdy je chléb pečený, nebo jak zabránit přichycení spodní kůrky.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz dále
2014 Stav: Velmi dobrý. Vazba: Pevná bez přebalu
kniha | 483 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
stav: viz dále
2014 Stav: Dobrý. Vazba: Pevná bez přebalu
kniha | 406 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
stav: zachovalý
kniha | 399 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 119 Kč |
Zásilkovna | 68 Kč |
osobní předání – Nové Město (Praha) | 0 Kč |
Odběrné místo je naše prodejna Rekomando/Polí (Trojanova 9, Praha 2), otevírací doba po-so 10-18h - jen prosím vyčkejte na výzvu k převzetí! (Bez výzvy se může stát, že Vaše zboží nebude ještě připraveno) |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 18krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.