[z německého originálu ... přeložil Eugen Štumpf]
nakladatel | Ikar |
---|---|
rok vydání | 2008 |
vydání | Vyd. 1. |
jazyk | česky |
místo | Praha |
stran | 159 |
rozměry | 28 cm |
poznámka | barev. il. |
ISBN | 978-80-249-1085-7 (váz.) |
Paštiky a teriny se tradičně připravují z masa a podávají se studené. Kromě receptů z jehněčího, hovězího, vepřového či drůbeže vznikly moderní předpisy na rybí, zeleninové a sýrové paštiky. Jako dezert lze podávat i sladké ovocné, mražené a krémové fáše. Domácí paštiky jsou cosi zvláštního. Téměř 120 receptů nabízí lahůdky studené a teplé kuchyně, které jistě zařadíte na delikátní jídelníček.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: dobrý
kniha | 150 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 120 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 39 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 5krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.