nakladatel | Euromedia |
---|---|
rok vydání | 2014 |
vydání | 1. |
jazyk | česky |
stran | 256 |
rozměry | 203x254 |
poznámka | Ikar, Cena KK : 369 |
ISBN | 978-80-249-2396-3 |
Základní recepty pro každodenní vaření Toužíte podávat na stůl během necelé hodiny od chvíle, co jste přistoupili ke sporáku? Vybírejte bez obav z více než 200 receptů, které jsou důkazem, že vynikající jídlo nemusí být složité ani časově náročné. Letní salát s rostbífem, gazpacho v mexickém stylu nebo ricottové ravioli nezaberou ani třicet minut, o něco déle trvá hovězí pečeně na víně, lilky s parmezánem či kachní konfit. Zvolte jednoduchost: vynalézavé možnosti pro večeře, rychlé snídaně, pohoštění na party nebo dezerty vykouzlené na poslední chvíli.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: Kniha je (skoro) jako nová.
Prodávám společně s publikací ŠKOLA VAŘENÍ PRO ZAČÁTEČNÍKY I POKROČILÉ /Knižní klub 1996/
..... za uvedenou cenu.
(24)
kniha | 199 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 99 Kč |
osobní předání – Brno-město (Brno, okr. Brno-město) | 0 Kč |
osobní předání – Bystrc (Brno, okr. Brno-město) | 0 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo jednou za cenu 60 Kč.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.