Kniha Výroba potravin rostlinného původu - Návody do cvičení I. - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil
? obálka není k dispozici
nakladatel Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
rok vydání 2014
vydání 1.
jazyk česky
stran 98
ISBN 978-80-7454-331-9

Skriptum Výroba potravin rostlinného původu - Návody do cvičení I. obsahuje návody do cvičení předmětu Potravinářská technologie a biotechnologie I, Technologie výroby potravin rostlinného původu I a Speciální potravinářská technologie II. Pro zjednodušení a větší přehlednost textu je, pokud není uvedeno jinak, pro hodnoty standardně vyjadřované v hmotnostních procentech % (w/w) používán zkrácený zápis %. Text skripta je psán podle Nového akademického slovníku cizích slov A – Ž, který doporučuje využívat progresivní způsob psaní, proto jsou v textu používány přípony -áza pro enzymy a -óza pro sacharidy atd. Při zpracování textu byly použity postupy doporučované Českými technickými normami. Čerpáno bylo také z legislativy ČR a EU ve stavu platném k září 2013. Použity byly také standardy, které v době zpracování textu již nebyly platné, ale při demonstraci principů testování kvality surovin zaujímají nenahraditelné místo.


Prodám tuto knihu

Tuto knihu nikdo nenabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat


Sháním tuto knihu

Tuto knihu zatím nikdo neshání

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Komentáře

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy