Antoinette Savill, překlad Viktorie Košnarová
nakladatel | Esence |
---|---|
rok vydání | 2019 |
vydání | 1. |
místo | Praha |
stran | 187 |
rozměry | 25 cm |
ISBN | 978-80-7617-382-8 (váz.) |
Kuchařské recepty na přípravu jídel bez lepku a bez laktózy. Informace o bezlepkové dietě. Polévky, předkrmy, svačiny, obědy, večeře. Vegetariánské pokrmy. Dezerty.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 5krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.