Kniha Těstoviny - sušené, čerstvé a plněné - Trh knih - online antikvariát

Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil

[z italského originálu ... přeložila Klára Žejdlová]

nakladatel Ikar
rok vydání 2008
vydání Vyd. 1.
jazyk česky
místo Praha
stran 399
rozměry 17 x 21 cm
poznámka barev. il.
ISBN 978-80-249-1051-2 (váz.)

Těstoviny Již od starověku charakterizovaly středomořskou kuchyni. Římané převzali zřejmě od Řeků výrobu lagane slabých nudlí, které se smažily nebo vařily. Jako první začali těstoviny sušit Arabové: trie z tvrdé pšenice ve tvaru provázků dovezli poprvé do Palerma. První zmínka o maccheroni je z Janova z roku 1279. Sušené, čerstvé, zapékané, plněné - nápadité recepty jídel, jejichž základ tvoří špagety, penne, tagliatelle, cannelloni, ravioli a bezpočet dalších rozmanitých tvarů Tradiční rajčatové, jemné, ostré, řídké i husté omáčky a pesto, bez nichž to není ono Údaje o době vaření, o náročnosti a nejvhodnějším víně, jak je v Itálii zvykem Lákavé fotografie, zajímavosti a užitečné rady týkající se surovin, pomůcek a nejlepšího způsobu přípravy


Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(54)
50 Kč

stav: povolená vazba

kniha 50 Kč
Zásilkovna  79 Kč
(104)
80 Kč

stav: nová

Nevyužita

kniha 80 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  88 Kč

Sháním tuto knihu

Tuto knihu zatím nikdo neshání

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Komentáře

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy