nakladatel | Anag |
---|---|
rok vydání | 2013 |
vydání | 1. |
místo | Olomouc |
stran | 233 |
rozměry | 21 cm |
ISBN | 978-80-260-3870-2 (brož.) |
Paříž je gastronomickým rájem, není však snadné se v něm vyznat. Tato knížka je pozvánkou do třiceti vybraných restaurací a bister se zajímavou historií, zvláštním šarmem a záhadnou mystikou.Tento ideální průvodce vám pomůže orientovat se ve spletitých gastronomických uličkách francouzské metropole. Navštívíte s ním maličké rodinné podniky, kde se najíte za velmi příznivé ceny, i vůbec nejlepší restaurace z celé Paříže s hvězdičkami Michelin. Všechny mají svůj příběh a všechny autor osobně prošel, aby nám je spolu s radami sommeliera a gastronomického experta Zlatka Míčky doporučil.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: výborný
kniha | 120 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 88 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Braník (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Plzeň Vnitřní Město (Plzeň, okr. Plzeň-město) | 0 Kč |
Obvykle večer po předchozí dohodě. Převoz knih k výdeji do Prahy trvá několik dní. |
stav: výborný
kniha | 120 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Staré Město (Praha) | 0 Kč |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo jednou za cenu 150 Kč.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.