Mirka van Gils Slavíková ; [foto Pavlína Váchalová]
nakladatel | Kulinářský ateliér Appetito |
---|---|
rok vydání | 2010 |
vydání | 1. vyd. |
místo | Praha |
stran | 63 |
rozměry | 23 cm |
poznámka | barev. il. |
ISBN | 978-80-904580-0-0 (váz.) |
Na 64 stranách najdete vše, co budete potřebovat, abyste se stali mistry v přípravě této populární lahůdky - postupy nafocené krok za krokem, informace o použitých surovinách a recepty na vynikající cheesecakes. Kniha je jediná s touto tématikou, kterou lze najít na našem trhu. Je napsaná tak, aby jí porozuměli začátečníci a aby v ní našli inspiraci také zkušení cukráři. Všechny recepty jsou originálním dílem Mirky van Gils Slavíkové, která je připravovala v Kulinářském ateliéru Appetito. Každý recept jsme tady pečlivě několikrát vyzkoušeli, ochutnali, pak nafotili a nakonec s láskou snědli. Ty nejlepší jsme pak zařadili do této knihy.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: jako nová
kniha | 100 Kč |
Zásilkovna | 85 Kč |
Balíkovna | 69 Kč |
osobní předání – Průhonice (Praha-západ) | 0 Kč |
stav: top stav, jako nová
kniha | 350 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 82 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Jablonec nad Nisou | 0 Kč |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 12krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.