nakladatel | Mladá fronta |
---|---|
rok vydání | 2016 |
vydání | 1. |
jazyk | česky |
stran | 200 |
rozměry | 190x245 |
ISBN | 978-80-204-4050-1 |
Jak vařit, když jíme každý jinak, a nezbláznit se z toho? Pokud je i vaše rodina složena z vyznavačů různých výživových směrů, je v ní bezlepkář-celiak, nebo chcete pouze oživit svůj kuchařský repertoár o zajímavá zdravá jídla, která by byl ochotný sníst i zbytek rodiny, je pro vás tato kuchařka to pravé. Výživová poradkyně a lektorka kurzů vaření Zuzana Komůrková přichází s pohodovými vegetariánskými a bezlepkovými recepty pro každého. Snídaně, předkrmy, polévky, hlavní jídla, bezlepkové pečivo, přílohy i dezerty jsou inspirované českou klasikou i zahraničními kuchyněmi. Navíc s tipy, jak tyto pokrmy s jednoduchou obměnou připravit pro vegany i pro milovníky masa. Kromě jiného se dozvíte také spoustu zajímavých informací o použitých surovinách, jejich složení i prospěšnosti pro naše zdraví.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 6krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.