nakladatel | Merkur |
---|---|
rok vydání | 1976 |
vydání | 1. |
místo | Praha |
stran | 564 |
rozměry | 8° |
Soubor receptur, určených obchodním organizacím a jejich výrobním pracovníkům, zahrnuje změny a úpravy provedené k 1.7.1973. Přináší recepty na výrobu základních studených pokrmů, na zdobená vejce, rybí a aspikové výrobky, masové,salátové, sýrové a svačinové chlebíčky, chuťovky, studená masa upravená pro prodej na váhu aj. U receptury každého jídla je uvedena charakteristika výrobku, dávky potravin, výrobní postup a předpokládané ztráty.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: dobrý až velmi dobrý, vyřazena z knihovního fondu, uvnitř stav velmi pěkný
3. doplněné a upravené vydání, 1987, 317 stran.
Obálka stejná jako u 1. vydání, jen ve žlutém provedení
kniha | 999 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 98 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Sokolov | 0 Kč |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 47krát.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.