[z anglického originálu přeložili Antonín Rozkopal, Kristýna Dvořáková, Monika Skotnická]
nakladatel | FEME |
---|---|
rok vydání | 2009 |
vydání | Vyd. 1. |
jazyk | česky |
místo | Praha |
stran | 263 |
rozměry | 26 cm |
poznámka | barev. il. |
ISBN | 978-80-254-2260-1 (brož.) |
Korejská strava je typická pomalá a zároveň zdravá strava, která přitahuje zájem lidí po celém světě. Korejská potravinová kultura poskytuje typický obrázek této země a je rovněž produktem o vysoké hodnotě. V knize nejsou uvedeny jen recepty, ale i různé příběhy o korejských jídech, jejich složkách. Kniha je distribuována v mnoha jazycích po celém světě.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 8krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.