nakladatel | Omega |
---|---|
rok vydání | 2017 |
vydání | 1. |
jazyk | česky |
stran | 160 |
ISBN | 978-80-7390-565-1 |
Tato celobarevná, ilustrovaná kuchařka je plná jednoduchých, časově nenáročných receptů na výživná jídla z biopotravin pro děti od batolat až po předškoláky. Je plná receptů na snídaně, svačiny, obědy i večeře pro všechny rodiče, kterým není lhostejný zdravý vývoj jejich dítěte. Autorka ve svých jednoduchých receptech používá suroviny, jako kapusta, luštěniny, ovesné vločky nebo kokosový olej. Bonusem jsou i tipy na „falešnou“, zdravou zmrzlinu nebo nápady, jak do jídel zakomponovat chia semínka, pšeničné klíčky, konopná a lněná semena a další zdravé biopotraviny.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: Nova, parkrat prolistovana
kniha | 150 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 78 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Kolín I (Kolín) | 0 Kč |
Po domluvě kdykoli |
stav: jako nová
kniha | 89 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 82 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
stav: Nová
kniha | 90 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 88 Kč |
osobní předání – Dolní Těrlicko (Těrlicko, okr. Karviná) | 0 Kč |
osobní předání – Havířov Město (Havířov, okr. Karviná) | 0 Kč |
osobní předání – Životice (Havířov, okr. Karviná) | 0 Kč |
stav: nová, nečtená, trochu poškozené spodní rohy
kniha | 125 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 90 Kč |
Zásilkovna | 84 Kč |
Balíkovna | 44 Kč |
osobní předání – Dejvice (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Nové Město (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Smíchov (Praha) | 0 Kč |
Předání ideálně na metru B či A v pracovní dny (výjimečně i víkend) po domluvě. Obvykle v rozmezí cca. 8 - 20 hod. |
stav: dobry
kniha | 139 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 88 Kč |
osobní předání – Brno-město (Brno, okr. Brno-město) | 0 Kč |
osobní předání – Prostějov | 0 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 2krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.