[překlad Kateřina Blahová]
nakladatel | Sun |
---|---|
rok vydání | 2011 |
vydání | 1. vyd. |
jazyk | česky |
místo | Praha |
stran | 87 |
rozměry | 22 cm |
poznámka | barev. il. |
ISBN | 978-80-7371-351-5 (brož.) |
V knize Olivový olej a další oleje se dozvíme, že olej nemá v domácnosti zdaleka místo jen v kuchyni, ale uplatní se i při péči o zdraví a tělesnou schránku či při řešení drobných potíží, jako je drhnoucí zámek nebo poškrábaný nábytek. Pokud byste chtěli příjemně překvapit své přátele něčím netradičním, poradíme vám také, jak uspořádat ochutnávku olivových olejů. Samozřejmě ale také nabízíme recepty na chutná a zdravá jídla, v nichž olivový olej nachází své uplatnění.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz dále
2011 Stav: Velmi dobrý. Vazba: Brožovaná
kniha | 65 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
stav: nová
kniha | 55 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 81 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Dobříš (Příbram) | 0 Kč |
osobní předání – Mníšek pod Brdy (Praha-západ) | 0 Kč |
osobní předání – Nová Ves pod Pleší (Příbram) | 0 Kč |
stav: Nová
kniha | 100 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 80 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
stav: běžná opotřebení
kniha | 80 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 82 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Karlín (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Kobylisy (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Nové Město (Praha) | 0 Kč |
Preferuji předání na zast. Dlouhá třída, Orkouhlická, metro Florenc, metro Kobylisy, dle domluvy i jiné místo v Praze |
stav: dobrý stav
kniha | 110 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 90 Kč |
Zásilkovna | 90 Kč |
Balíkovna | 80 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.