kolektiv autorů
nakladatel | Pekař a cukrář |
---|---|
edice | Knižnice Pekaře a cukráře |
rok vydání | 2013 |
stran | 238 |
rozměry | 22 cm |
ISBN | 978-80-903913-7-6 (váz.) |
Publikace podává přehled o obilovinách používaných v pekařské technologii, jejich zpracování a významu ve výživě člověka. Je zamýšlena jednak jako odborná učebnice žáků středních odborných škol, ale také jako praktická příručka v pekařských a cukrářských provozovnách.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: velmi dobrý
Velmi dobrý stav všech 4 dílů
jen mírně ohnuté rohy na deskách, a dole na deskách na hřbetě drobná protlačení (viz foto), jinak vše ve výborném stavu, čisté, pěkné, nepoškozené
I. - Suroviny
II. - Výroba chleba
III. - Výroba běžného pečiva
IV. - Výro
kniha | 1800 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
stav: dobrý jako nová nepoužitá
kniha | 600 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 120 Kč |
Zásilkovna | 110 Kč |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 11krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.