Kniha Pekařská technologie - I. - Suroviny - Trh knih - online antikvariát

kolektiv autorů

Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil
kniha Pekařská technologie I. - Suroviny, Pekař a cukrář 2013
nakladatel Pekař a cukrář
edice Knižnice Pekaře a cukráře
rok vydání 2013
stran 238
rozměry 22 cm
ISBN 978-80-903913-7-6 (váz.)

Publikace podává přehled o obilovinách používaných v pekařské technologii, jejich zpracování a významu ve výživě člověka. Je zamýšlena jednak jako odborná učebnice žáků středních odborných škol, ale také jako praktická příručka v pekařských a cukrářských provozovnách.


Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(140)
800 Kč

stav: VÝBORNÝ NOVÁ

kniha 800 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  110 Kč
Zásilkovna  110 Kč
(415)
Nové Město na Moravě
700 Kč

stav: jako nová

kniha 700 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  82 Kč
Zásilkovna  75 Kč
Balíkovna  39 Kč
osobní předání – Nové Město na Moravě (Žďár nad Sázavou)  0 Kč

Sháním tuto knihu

Tuto knihu shání 2 uživatelé

Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Historie prodejů

Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 10krát.

Komentáře

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy



Související knihy