Kniha Sůl, tuk, ocet, žár - aneb Jak dobře vařit - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil
nakladatel Leda
rok vydání 2020
vydání 1.
stran 469
rozměry 29 cm
ISBN 978-80-7335-644-6 (váz.)

Zkušená kuchařka představuje čtyři prvky dobrého vaření - sůl, tuk, ocet, žár. Druhá část knihy obsahuje recepty rozdělené podle druhů jídel.


Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(4023)
Vršovice
229 Kč

stav: nová-nečtená

trochu ťuknuté horní rohy, jinak uvnitř 100% stav

kniha 229 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  159 Kč
Zásilkovna  89 Kč
osobní předání – Vršovice (Praha)  0 Kč
Kodaňská ul., Praha 10, v pracovní dny 8-16,30h

Sháním tuto knihu

Tuto knihu shání 1 uživatel

Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Historie prodejů

Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 9krát.

Komentáře

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy



Související knihy