Samin Nosrat, překlad Alžběta Hesounová, překlad Vlasta Hesounová, ilustrace Wendy MacNaughton, předmluva Michael Pollan
nakladatel | Leda |
---|---|
rok vydání | 2020 |
vydání | 1. |
stran | 469 |
rozměry | 29 cm |
ISBN | 978-80-7335-644-6 (váz.) |
Zkušená kuchařka představuje čtyři prvky dobrého vaření - sůl, tuk, ocet, žár. Druhá část knihy obsahuje recepty rozdělené podle druhů jídel.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: čtená, zachovalá
kniha | 200 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 150 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Mirošovice (Praha-východ) | 0 Kč |
osobní předání – Říčany (Praha-východ) | 0 Kč |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 10krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.