Kniha A. Bedingungen für die Lagerung und Überwachung von Speck und Schmalz = - A. Podmínky pro uskladňování a ošetřování slaniny a sádla ; B. Weisungen für die Entnahme, Verpackung, Bezeichnung und Versendung von Schweinefett- und Talgproben, insofern diese über besonderen Auftrag des Verbandes oder der Gesellschaft erfolgt = B. Pok - Trh knih - online antikvariát

Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil
? obálka není k dispozici
nakladatel Gesellschaft für den Handel mit Milch, Fetten und Eiern
rok vydání 1942
jazyk česky, německy
místo Prag
stran 12
rozměry

Prodám tuto knihu

Tuto knihu nikdo nenabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat


Sháním tuto knihu

Tuto knihu zatím nikdo neshání

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Komentáře

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy