Svatava Poncová, překlad Věra Škrobánková
[fotografie] Vladimír Horecký ;
nakladatel | Knižní expres |
---|---|
rok vydání | 2005 |
jazyk | česky |
místo | Ostrava |
stran | 167 |
rozměry | 30 cm |
poznámka | barev. il. |
ISBN | 80-7347-006-3 (váz.) |
Tradiční kuchařka, která provází začínající hospodyňky od základů vaření až ke sváteční tabuli. Postupně vás provede přípravou polévek, předkrmů, masa a nechybí ani bezmasé pokrmy a moučníky. Každé hospodyňce se určitě budou hodit také rady o konzervování a nápojích.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: jako nová - nečtená
další desítky knih o vaření v naší nabídce
-281124-
Bez razítek a bez podpisů
Víte že můžete objednat více knih najednou ??? Pokud si ode mne zadáte hromadnou objednávku, více knih, ušetříte na poštovném
kniha | 60 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 99 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Zelené Předměstí (Pardubice) | 0 Kč |
Po dohodě po telefonu dle momentální zaneprázdněnosti nebo pošlu mail. Osobně pouze pondělí až pátek 9-17 hod. občas i sobota od 10 do 12 hod |
stav: zachovalá
Pevná vazba bez přebalu,vydání z roku 2005.
Kniha je zachovalá v pěkném stavu, pouze na prvním listu malý bledý flíček - cca 1cm.
kniha | 79 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 86 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Chodov (Praha) | 0 Kč |
Praha 4 a okolí, nejlépe Chodov,Háje,Libuš, Modřany. V centru možnost předání u metra I.P.Pavlova. Po vzájemné dohodě možnost předání na jiném místě. |
stav: Jako nová
T79
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 100 Kč |
Zásilkovna | 120 Kč |
stav: OK
kniha | 55 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 95 Kč |
osobní předání – Kateřinky (Opava) | 0 Kč |
osobní předání – Zábřeh (Ostrava, okr. Ostrava-město) | 0 Kč |
stav: výborná
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 82 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.