Hana Sedláčková, Ladislav Nodl, Jaroslav Řešátko
nakladatel | Fortuna |
---|---|
rok vydání | 2009 |
vydání | 2., upr. vyd. |
místo | Praha |
stran | 93 |
rozměry | 30 cm |
poznámka | il. |
ISBN | 978-80-7373-066-6 (brož.) |
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: jako nová
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 88 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Bakov nad Jizerou (Mladá Boleslav) | 0 Kč |
stav: Nová
Osobní předání - 100Kč je včetně dopravy.
kniha | 100 Kč |
prodejce nenabízí zaslání žádným dopravcem | |
osobní předání – Březiněves (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Neratovice (Mělník) | 0 Kč |
osobní předání – Nové Město (Praha) | 0 Kč |
Osobní předání je možné kdekoliv v Praze. Jsem z Prahy 8, upřednostňuji tedy okolí, ale není problém knihu odvézt v Praze kamkoliv. Dále se často pohybuji na Praze-Východ/ Středočeský Kraj. Konkrétně Bořanovice, Líbeznice, Bašť, Neratovice a okolí. Dále také Újezd nad Lesy a okolí. |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 3krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.