nakladatel | CPress |
---|---|
rok vydání | 2019 |
vydání | 1. |
stran | 304 |
rozměry | 21 cm |
ISBN | 978-80-264-2804-6 (váz.) |
Pavel Maurer je výraznou osobností české gastronomické scény. Ovšem ne v roli kuchaře. O jídle přemýšlí, píše, čte, ochutnává ho a hodnotí. Krátké glosy, původně odvysílané na vlnách Českého rozhlasu - Radiožurnál, jsou rozděleny do kapitol, které vám poodhalí náhled barda českého kulinářského světa na nejrůznější témata zahrnující kulturu restaurací, jídelní zvyky a rituály, nebo třeba specifika české i zahraniční kuchyně.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz dále
2019 Stav: Velmi dobrý. Vazba: Pevná bez přebalu
kniha | 87 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
stav: viz dále
2019 Stav: Velmi dobrý, zadní část desek mírně zašedlá. Vazba: Pevná bez přebalu
kniha | 109 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
stav: perfektní
kniha | 50 Kč |
Zásilkovna | 90 Kč |
osobní předání – Černý Most (Praha) | 0 Kč |
Pouze jeden den v týdnu. Stanice tramvaje Jindřišská |
stav: jako nová
kniha | 80 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 90 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Černý Most (Praha) | 0 Kč |
Předání možné v celé Praze - dle domluvy |
stav: Jako nová
kniha | 100 Kč |
prodejce nenabízí zaslání žádným dopravcem | |
osobní předání – Vinohrady (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Žižkov (Praha) | 0 Kč |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.