nakladatel | Svojtka & Co. |
---|---|
rok vydání | 2000 |
stran | 64 |
ISBN | 978-3-625-12070-4 (váz.) |
Evropská národní kuchyně La dolce vita – to je jedna ze životních zásad, jimiž se řídí Itálie. Nedílnou součástí života v této zemi je také lahodné jídlo. Nejlepší způsob, jak začít italský kulinářský večer, je chutný předkrm vzbuzující chuť k dalším gurmánským požitkům. Vychutnejte si fantastické italské předkrmy, jako lahodné carpaccio z tuňáka se sherry, šťavnatou šunku s fíky, osvěžující fenyklový salát s pomeranči či známou polévku minestrone alle milanese, a přeměňte i svou kuchyň na ráj plný středomořských chutí a vůní
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: výborný stav, jako nová
kniha | 81 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 90 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
Balíkovna | 69 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.