Vladimír Procházka, ilustrace Tomáš Kohout, ilustrace Blažena Karasová, ilustrace Petr Prachtel
nakladatel | Olympia |
---|---|
rok vydání | 1975 |
vydání | 1. |
místo | Praha |
stran | 212 |
rozměry | 8° |
poznámka | [48] s. fot. příl. |
Příručka seznamuje s horolezeckým názvoslovím, s klasifikací výstupů podle obtížnosti, s vybavením, výstrojí a výzbrojí horolezce. Podrobně popisuje techniku volného lezení i zajišťování ve skále a upozorňuje na možná nebezpečí při sestupu. Velkou pozornost věnuje fyzickým a psychickým předpokladům horolezeckého sportu, teoretické a praktické přípravě horolezce a podává také stručný přehled vývoje horolezectví ve světe i u nás.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: dobrý, vytažena z rušené knihovny
kniha | 80 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
osobní předání – Dejvice (Praha) | 0 Kč |
stav: přebal používáním knihy poškozený
jinak kniha velmi zachovalá
V1
kniha | 100 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 90 Kč |
osobní předání – Plzeň Vnitřní Město (Plzeň, okr. Plzeň-město) | 0 Kč |
stav: Zachovalá
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 92 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Nymburk | 0 Kč |
osobní předání – Sadská (Nymburk) | 0 Kč |
Osobní předání po předchozí dohodě. Při větším odběru je možný po dohodě i osobní odběr směr Praha Černý most, směr Český Brod, Pečky. V případě, že objednáte více knih systém Vám většinou nabídne jen ČP. Pokud máte zájem zaslat přes Zásilkovnu, kontaktujte ihned Trh knih. Snažím se o co nejrychlejší odeslání, tak aby jste to nepropásli. :-) |
stav: zachovalý
kniha | 120 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 99 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
stav: výborný, pouze papírový přebal je na několika místech natržen
kniha | 99 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 88 Kč |
Balíkovna | 69 Kč |
osobní předání – Sokolov | 0 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 8krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.