Kniha Příprava bílých vín - Trh knih - online antikvariát
Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil
nakladatel Radix
rok vydání 2015
vydání 1.
jazyk česky
stran 292
ISBN 978-80-905319-4-9

Publikace je určena všem producentům vína. Kniha podává ucelený přehled o složení bílého vína a významu jednotlivých látek pro kvalitu konečného produktu – lahvového vína. Zabývá se ale především postupem, jak pozitivní látky udržet a naopak negativní potlačit. Kniha pojednává o technologickém postupu přípravy bílých a růžových tichých suchých i speciálních botrytických přírodně sladkých vín, stejně jako i vín šumivých.


Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(0)
400 Kč

stav: nova

bez znamek pouzivani

kniha 400 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  94 Kč
Zásilkovna  75 Kč

Sháním tuto knihu

Tuto knihu shání 4 uživatelé

Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Komentáře

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy