nakladatel | SZN |
---|---|
edice | Rostlinná výroba |
rok vydání | 1977 |
vydání | 1. |
místo | Praha |
stran | 266 |
rozměry | 8° |
Praktická příručka využívá jak starší osvědčené způsoby zavařování, tak i nejnovější poznatky moderní konzervace, při níž zůstávají v maximální míře zachovány původní hodnoty. Popisuje výrobu kompotů, džemů, marmelád, rosolů,povidel, sirupů a moštů, zmrazování ovoce, konzervování zeleniny, hub aj.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: dobrý
Po dohodě lze knihu předat i někde v Praze (nejlépe na metru C).
kniha | 80 Kč |
prodejce nenabízí zaslání žádným dopravcem | |
osobní předání – Kunratice (Praha) | 0 Kč |
Přesné místo a hodina předání dle dohody. Lze i o víkendu. Prodejce nenabízí zaslání žádným dopravcem. |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 10krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.