nakladatel | Mladá fronta |
---|---|
rok vydání | 2014 |
vydání | 1. |
jazyk | česky |
stran | 256 |
rozměry | 195x240 |
ISBN | 978-80-204-3091-5 |
Kompletní kurz světové kuchyně je připravený ve spolupráci s šéfkuchaři prestižní mezinárodní italské kuchařské školy ALMA. 120 receptů na nejznámější či nejtypičtější pokrmy národních kuchyní je seřazeno podle jednotlivých světadílů a zemí. Jejich hlavní součástí je názorný výklad s barevnými fotografiemi, které krok za krokem popisují přípravu, vysvětlují jednotlivé postupy od základních až po pokročilé a předvádějí, jak pokrm správně servírovat. Kniha je velkým pomocníkem i těm, kdo nejsou znalci exotických pokrmů, a to nejen proto, že nabízí velmi jasný postup – v závěru je též uveden podrobný slovníček s vysvětlením nejsložitějších pojmů a s radami, kde získat nebo čím případně nahradit cizokrajné suroviny.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: Nová bez poškození
kniha | 99 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Dejvice (Praha) | 0 Kč |
stav: slušná, použitá
zohýbaná obálka, ohnuté růžky,
více čtená, slušný stav
kniha | 75 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo jednou za cenu 100 Kč.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.