nakladatel | Ottovo nakladatelství |
---|---|
rok vydání | 2015 |
vydání | první |
místo | Praha |
stran | 208 |
rozměry | 29 cm |
ISBN | 978-80-7451-416-6 (váz.) |
Vůně pečiva, cukroví, buchet, koláčů či lákavých ovocných dobrot spolu s žárem a praskotem dřeva ve venkovské peci pomyslně provází stovku receptů z dávných let. Tehdy naše babičky i prababičky svým umem a zkušeností dokázaly vykouzlit ty nejjemnější dobroty či jednoduchá a přitom lákavá a chutná jídla všedního i svátečního dne. Zkušená pedagožka a znamenitá kuchařka, cukrářka a pekařka Hana Sedláčková je nabízí současným čtenářkám a čtenářům spolu s historkami, zážitky a fotografiemi z let svého mládí a dlouhých desetiletí své odborné praxe. Kniha vychází v roce autorčiných devadesátin.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: viz dále
2015 Stav: Velmi dobrý. Vazba: Pevná bez přebalu
kniha | 175 Kč |
Zásilkovna | 69 Kč |
osobní předání – Liberec I-Staré Město (Liberec) | 0 Kč |
Jakmile bude Vaše objednávka připravena k vyzvednutí na naší prodejně, přijde Vám výzva k jejímu vyzvednutí formou sms. Tímto mnohokrát děkujieme za Vaši trpělivost a těšíme se na viděnou. Antikvariát Avion |
stav: v pořádku
kniha | 90 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Děčín I-Děčín (Děčín) | 0 Kč |
osobní předání – Ústí nad Labem-centrum (Ústí nad Labem) | 0 Kč |
stav: velmi dobrý
kniha | 50 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Háje (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Holešovice (Praha) | 0 Kč |
Háje, Kačerov, Holešovice |
stav: pěkná
kniha | 60 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 82 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
Balíkovna | 69 Kč |
stav: úplně nová
úplně nová, nepoužitá
kniha | 100 Kč |
Zásilkovna | 109 Kč |
Balíkovna | 109 Kč |
stav: Dobrý
kniha | 70 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 94 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 4krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.