nakladatel | Anag |
---|---|
rok vydání | 2015 |
vydání | 2. dopl. |
jazyk | česky |
stran | 184 |
ISBN | 978-80-7263-972-4 |
Kvašená zelenina je už tisíce let tradiční potravinou snad všech národů. Moderní dobou pozapomenutá zásobárna velkého množství živin se ve 3. tisíciletí stává „vycházející hvězdou výživy“, nově objevovanou nejen těmi, kteří chtějí upevnit své zdraví a vitalitu, ale i gurmány a lidmi hledajícími chuťové zpestření a osvěžení. Kniha je protkaná recepty ze všech koutů světa, zábavnými perličkami, příslovími a lákavými fotografiemi provede čtenáře zákoutími přípravy kvašené zeleniny se solí i bez soli, historií a léčebnými účinky této nevšední potraviny a představí její nespočetné variace.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: Jako nová
kniha | 100 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 105 Kč |
Balíkovna | 79 Kč |
osobní předání – Vinohrady (Praha) | 0 Kč |
stav: nová, nečtená
Nevhodný dárek
kniha | 150 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 92 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Teplice | 0 Kč |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 13krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.