David McGuinness, Paul Allam, překlad Radka Kneblová
nakladatel | Omega |
---|---|
rok vydání | 2019 |
jazyk | česky |
stran | 320 |
rozměry | 26 cm |
ISBN | 978-80-7390-993-2 (váz.) |
Pouliční pekařství je přepychově ilustrovaný průvodce pečením, obsahující všechny techniky, tipy a triky, které bude nováček potřebovat na cestě za domácím pečivem řemeslné kvality. Zapálení majitelé Paul Allam a David McGuiness se v této knize dělí o tajemství svých více než devadesáti výrobků. Na krásných fotografiích jsou zachyceny detaily drobivých máslových pokrmů a nakažlivá atmosféra samotné pekárny Paul Allam a David McGuinness jsou šéfkuchaři, pekaři a spoluvlastníci populární Bourke Street Bakery, která byla na rušném sydneyském předměstí Surry Hills otevřena v roce 2004. Pekárna si rychle získala věhlas svým venkovským chlebem, labužnickými koláči a vynikajícími sladkostmi.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: nová, nečtená
ještě ve fólii
kniha | 728 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 95 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
stav: výborný
jen malá oděrka na hřbetu
kniha | 550 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 133 Kč |
osobní předání – Černé Voděrady (Praha-východ) | 0 Kč |
stav: Nová
kniha | 350 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 120 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Kdyně (Domažlice) | 0 Kč |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 8krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.