nakladatel | Sevruga |
---|---|
rok vydání | 2015 |
vydání | 1. |
stran | 174 |
rozměry | 26 cm |
ISBN | 978-80-905710-3-7 (váz.) |
Nejčastější otázka, kterou Zdeněk Pohlreich dostává, zní, jestli doma vaří? „Ano, vařím a rád, i když jako každý mám několik jídel, která vařím pořád dokola.“ Ta nejoblíbenější předkládá v nové kuchařce Moje domácí kuchyně. Nechá vás nahlédnout nejen pod pokličku, ale i do svého soukromí. Kniha v pevné vazbě obsahuje 72 nápaditých receptů pro každý den od snídaně po večeři z běžně dostupných surovin s moderními fotografiemi. Doplňují je privátní fotografie, ke kterým sepsal několik vět o tom, jak žije, co mám rád a o čem pro něj život vlastně je. Součástí je obrázkový obsah s QR kódem pro snadné načtení nákupního seznamu chytrým telefonem. „Pojďte vařit se mnou, je to snadné a zábavné,“ zve Zdeněk Pohlreich.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: Nová, vhodná jako dárek
kniha | 89 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 88 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Zeleneč (Praha-východ) | 0 Kč |
stav: jako nová
kniha | 110 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 94 Kč |
Balíkovna | 77 Kč |
osobní předání – Strašnice (Praha) | 0 Kč |
v Praze dovezu dlo dohody |
stav: velmi dobrý
super stav
kniha | 119 Kč |
Zásilkovna | 89 Kč |
osobní předání – Blatec (Olomouc) | 0 Kč |
osobní předání – Olomouc | 0 Kč |
stav: Jako nová
T137
kniha | 150 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 100 Kč |
Zásilkovna | 120 Kč |
stav: nová
s podpisem
kniha | 599 Kč |
prodejce nenabízí zaslání žádným dopravcem | |
osobní předání – Staré Město (Praha) | 0 Kč |
osobní předání – Vinohrady (Praha) | 0 Kč |
V případě, že bude kniha na Moravě, prosím o strpení |
stav: nová, neotevřená
kniha | 229 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 89 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 19krát.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.