František Kopečný ; úvod: Vladimír Šmilauer
nakladatel | Academia |
---|---|
rok vydání | 1974 |
vydání | 1. vyd. |
místo | Praha |
rozměry | 8° |
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: Stav viz foto
Podívejte se i na další knihy, které nabízím, třeba Vás ještě něco zaujme a vyplatí se vám více poštovné.
Ke každé knize ráda přidám jednu nebo dvě knihy zdarma (každá v hodnotě 50 až 60 Kč), stačí si vybrat z mojí nabídky a knihu zdarma napsat do poznám
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 120 Kč |
Zásilkovna | 85 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
stav: zachovalá - desky odřené hrany
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 89 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Zelené Předměstí (Pardubice) | 0 Kč |
Po dohodě po telefonu dle momentální zaneprázdněnosti nebo pošlu mail. Osobně pouze pondělí až pátek 9-17 hod. občas i sobota od 10 do 12 hod |
stav: velmi zachovalá, bez ohmatání, bez ušpinění.
Přebal na ploše čistý, u okrajů s nepatrným omšením. Na předsádkovém listu odstřižena spodní část, asi se jménem původního majitele. (SD)
kniha | 50 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 80 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Brno-město (Brno, okr. Brno-město) | 0 Kč |
osobní předání – Lutyně (Orlová, okr. Karviná) | 0 Kč |
U knihy za 50,- vložím 10 Kč do zásilky. Osobně Brno - nejlépe pracovní dny v centru, Orlová - víkendy. Ostrava, Bohumín - Pá+Ne večer u vlaku nebo 1x za 2 za měsíce v prac. den v centru. // Nepoužívám vystavení foto knihy, je příliš zdlouhavé, preferuji spíše podrobnější slovní popis.// Doprava zdarma u nákupu nad 2 000,- Kč. |
stav: Zachovalá
kniha | 100 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 82 Kč |
Zásilkovna | 75 Kč |
Balíkovna | 65 Kč |
osobní předání – Přerov I-Město (Přerov) | 0 Kč |
Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo 4krát.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.