nakladatel | Agentura VPK |
---|---|
rok vydání | 2005 |
vydání | 1. vyd. |
místo | Praha |
stran | 90 |
rozměry | 21 cm |
poznámka | il. |
ISBN | 80-7334-083-6 (brož.) |
Receptář zahrnuje řadu rad a receptů na těstovinová a rýžová jídla, která zasluhují v naší kuchyni mnohem větší pozornost, než jim byla dosud věnována. tendence k vyšší spotřebě těchto rostlinných složek, které ve vhodných úpravách obsahují řadu cenných rostlinných bílkovin, vitamínů a nerostných látek, je v souladu se záměry k racionalizaci lidské výživy, která je jednou důležitých součástí péče o udržení a upevnění zdraví. K tomuto cíli je zaměřen i náš receptář.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.