Pepper de Callier ; [z anglického originálu ... přeložil Aleš Drobek]
nakladatel | Fortuna Libri |
---|---|
rok vydání | 2010 |
vydání | Vyd. 1. |
jazyk | česky, anglicky |
místo | Praha |
rozměry | 18 cm |
poznámka | il. |
ISBN | 978-80-7321-515-6 (brož.) |
Autor při práci na knize vycházel z více než dvacetileté praxe, kdy radil významným manažerům úspěšných společností, jako je Microsoft, Vodafone, Boening, Japan Energy, Nokia, DHL, Plzeňský Prazdroj a mnoho dalších. Návod, jak se naučit využívat svých schopností a dosahovat zdánlivě nedosažitelných cílů, jak ovládat emoce a pozitivně působit na své okolí, jak neztrácet čas a nebát se nových cest, zkrátka jak se stát pánem svého života, nepotřebují jen manažeři, může být užitečný pro každého z nás.
Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat
stav: Vynikající
kniha | 60 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 82 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
osobní předání – Stodůlky (Praha) | 0 Kč |
Je možné předání v různé časy v pracovní dny. |
stav: jako nová
kniha | 200 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 82 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
Balíkovna | 69 Kč |
stav: Zachovalá brožovaná
kniha | 80 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 129 Kč |
Zásilkovna | 94 Kč |
osobní předání – Zlín | 0 Kč |
Možnosti předání jsou každý čtvrtek v okolí Wurmovy ulice zpravidla od 12:00 do 18:00. V jiný den dle domluvy. |
stav: nová, nepoužitá
kniha | 91 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 82 Kč |
Zásilkovna | 79 Kč |
Balíkovna | 69 Kč |
osobní předání – Brno-město (Brno, okr. Brno-město) | 0 Kč |
stav: zachovalá
kniha | 120 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 89 Kč |
osobní předání – Nusle (Praha) | 0 Kč |
Viktorinova 3, 140 00 Praha 4 |
stav: Nová
kniha | 80 Kč |
Česká pošta (doporučená zásilka) | 82 Kč |
osobní předání – Strakonice I (Strakonice) | 0 Kč |
Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.
Toto vydání se u nás v minulosti prodalo jednou za cenu 120 Kč.
Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.
Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.