Kniha Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů - Trh knih - online antikvariát

kolektiv autorů, Alena Doležalová

Moje hodnocení
Zatím nikdo nehodnotil
nakladatel Dona
rok vydání 2016
vydání 1.
jazyk česky
stran 216
rozměry 165x235
ISBN 978-80-7322-192-8

Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z vepřového, ale i dalších druhů masa domácích zvířat. Kniha obsahuje i návody na různé způsoby konzervování masa. Zpestřením jsou navíc recepty na zeleninové přílohy a saláty.


Prodám tuto knihu

Tuto knihu nabízí

Nabízení knih k prodeji je dostupné pouze registrovaným uživatelům s ověřeným číslem mobilního telefonu. Zaregistrovat

Prodávající
Lokalita
Foto
Cena
(47)
Strážnice
180 Kč

stav: Nová

Kniha je nová, ale již z prodeje je vidět na přední a zadní straně lepidlo.

kniha 180 Kč
Česká pošta (doporučená zásilka)  88 Kč
Zásilkovna  79 Kč
osobní předání – Strážnice (Hodonín)  0 Kč

Sháním tuto knihu

Tuto knihu shání 1 uživatel

Pokud ji vlastníte, můžete jim ji nabídnout.

Sháním tuto knihu

Jakmile knihu někdo nabídne, dáme vám vědět.

Pokud sháníte více knih, doporučujeme se nejdříve zaregistrovat. Je to zdarma.

Komentáře

Tuto knihu zatím nikdo nekomentoval.

Pro přidávání komentářů se prosím přihlašte.

Nahlásit chybu u této knihy

Nahlásit chybu u této knihy



Související knihy